Friday, February 20, 2009

kisah kita masih panjang .

antara sahabat yang sye rindu . takdir itu tricky . . . kte bejumpa bile kita di takdirkan berjumpa .








amirah hamizah . kau seorang yang unik lagi hebat . sayang kamu!




nurshafiqah azhar . pencipta prosa kata sendiri . sayang kamu!



amirah shahirah . your two best friends aren't gone forever . just away for a while , love .
sayang kamu!

nursharina sharudin . terus bangkit untuk berjaya . sayang kamu!



nurdini syairah . jangan sekali kau putus asa . sayang kamu!


sharifah farah hidayah . teruskan berdakwah secara spontan . sayang kamu!




nordiyana . jangan rehat sorangsorang tauu . sayang kamu!



nur amalina nur zakri . ingat projek bulan tiga tuu . sayang kamu !


fadhlin mukhtarah . jangan biar diri ditindas . sayang kamu !






kisah kita masih panjang . ini cume antara chapter yg korang kene nanges jee .


ngokngek nukilan ku .




3 comments:

  1. Heh.Thanks McD.aku akan merindui kau yang amat sb aku tak dpt buli kau lgik.hehe.Slalu2 r dtg umah aku kalau free.aku ngan shefa disini bersedia nak talk2 n take many picca with u.haha~

    ReplyDelete
  2. um..teringat pulak kisah ngn kwn2 akk dlu..
    sayu tu mmg wajib ada ble berpisah.
    jgn bmbang,ini barulah PERMULAAN kpd suatu kisah lain...sabr jela..
    bia jauh di mata,tp dkt di hati.
    salam slmt tggl ndirah.
    study lek lok di skul bwuu.... :)

    ReplyDelete